Siirry sisältöön

Huolto & varaosat

Huollamme erilaiset ja eri ikäiset koneet Espoossa sijaitsevalla korjaamollamme. Koulutetut ja ammattitaitoiset mekaanikkomme palvelevat myös asianmukaisesti varustetuilla huoltoautoilla Uudellamaalla ja Kuhmoisten alueella.

Kratmo Oy on Diesel Motor Nordicin valtuuttama Deutz-huolto ja Machineryn sopimushuolto. Meidän kauttamme saat tilauksesta alkuperäisvaraosat kaikkiin edustamiimme merkkeihin. Lisäksi saat kauttamme Fleetguardin laadukkaat öljy-, polttoaine- ja ilmasuodattimet.

Teemme yhteistyötä Kaeser Kompressorit Oy:n kanssa Mobilair-kompressorien huolto- ja varaosapalvelujen osalta. Olemme myös laajentaneet palveluvalikoimaamme päästölaitteiden ja AdBlue-järjestelmien huoltoihin ja korjauksiin.

Käytössämme on uusimmat työkalut

Kratmon huollossa mekaanikoilla on käytössään uusimpien vaatimusten mukaiset ohjelmistot ja välineet. Olemme myös panostaneet uusimpaan JALTEST-diagnostiikkatyökaluun, joka sopii useiden eri merkkien diagnosointiin.

Teemme vikakoodien lukua ja nollausta kaikille merkeille.

Deutz-huolto

Kratmo Oy on Diesel Motor Nordicin valtuuttama Deutz-huolto. Olemme saaneet koulutuksen jälkikäsittelylaitteisiin sekä uusiin 2.9, 3.6, 4.1 ja 6.1 l moottoreihin Deutz Ag:n tehtaalla Saksassa.

Käytössämme on Deutz Serdia -diagnostiikkatyökalu ECU-ohjattujen moottoreiden vianhakuun.

 

Kubota- ja Cummins-huolto

Olemme Machineryn sopimushuolto. Hoidamme kaikki Cummins- ja Kubota-merkkisiin moottoreihin liittyvät huolto-, korjaus-, varaosa- tai takuuasiat. Huollamme myös Sanyn kaivinkoneet.

Kaeser Kompressorit

Kratmo Oy tekee kaikki Kaeser Kompressorien huollot, korjaukset ja diagnostikkatyöt.

Sertifikaatit

Mekaanikoillemme on myönnetty seuraavat sertifikaatit:

  • TCD 3.6 / 2.6 / 2.2 CM 3 – Mechanical Module C
  • Deutz Exhaust – aftertreatment (EAT) Tier 4 final C1 – EAT Module C
  • Deutz Exhaust – aftertreatment (EAT) Tier 4 interim C – EAT Module C